Etaleren | Decoreren

 

Etalage- & winkeldecoratie

Mensen kopen graag - en makkelijk - online. In een tijd waarin webshops "vandaag besteld, vandaag geleverd" steeds vaker waar maken, wordt het voor "brick and mortar" winkels steeds belangrijker zich te onderscheiden. Een sfeervolle ambiance kan daarbij een uitstekend hulpmiddel zijn.

Planmatig of incidenteel

Publistrada kan opdrachtgevers volledig ondersteunen bij de inrichting en decoratie van een etalage, winkel of kantoor. Als u dat wilt, kunnen wij uw winkel bijvoorbeeld in kerst-, paas- of wintersfeer brengen. Dat kan op incidentele basis, maar bijvoorbeeld ook meer planmatig. Natuurlijk kunnen wij naast seizoensgebonden decoratie ook thema- of actiecampagnes verzorgen. De manier waarop, kunnen wij samen volledig afstemmen.

Leegstand?

"Leegstand" in binnensteden wordt een steeds groter probleem. Maar ondanks dat de problematiek complex is, zijn er ook (deel)oplossingen. Publistrada werkt daar bijvoorbeeld met de Gemeente Heerlen aan. Bekijk hier een fotoverslag.

Bent u onroerend goed beheerder of eigenaar of bijvoorbeeld werkzaam bij de overheid? Wij bespreken graag hoe wij de nadelige effecten van leegstand kunnen bestrijden en de kans kunnen verhogen dat uw gebouw weer een gebruiker krijgt.

Ook voor ideeën!

Publistrada is er niet alleen voor de realisatie. Ook bij het bedenken van allerlei mogelijkheden om uw winkel of kantoor te decoreren, kunnen wij u uitstekend helpen.