Energiebesparende glasfolie

Publistrada helpt u graag uw energierekening te verlagen.  Bent u in het bezit van bijvoorbeeld een monumentaal pand, met enkele glas of heeft u een kantoorpand met dubbel blank glas dan is energiebesparende folie de oplossing! 

Na installatie van deze unieke innovatieve energie besparende HR Glasfolie zal enkel glas veranderen in dubbel glas; dubbel glas veranderd zelfs in HR glas. De resultaten zijn overweldigend. 

Het upgraden van slecht geïsoleerd glas kan voortaan zonder nieuwe beglazing! De relatief lage investering verdient zich snel terug.

Door de unieke samenstelling van Energie Besparende HR Glasfolie wordt in de zomer maar liefst 75% van de zonnewarmte naar buiten gereflecteerd wat resulteert in een behoorlijke temperatuursreductie. In de winter wordt de opgewekte warmte van o.a. de verwarming terug gereflecteerd in de kamer. Dit levert tot 92% extra isolatie op in de winter.

Dat zorgt natuurlijk voor een maximale energiebesparing gedurende het gehele jaar. Een flinke kostenbesparing!

 

Toepassingsgebieden

 Energie Besparende HR Glasfolie wordt aangebracht op het glas van winkels, kantoren, hotels, restaurants, scholen, instellingen, enzovoorts. De glasfilm wordt in principe aangebracht aan de binnenzijde van het raam. Ook op dubbele beglazing zijn de meeste soorten zonder meer toe te passen. 

UV Transmissie

Energie besparende HR Glasfolie laat minder dan 5% ultraviolette straling door, gemeten bij een straling in het gebied van 280 en 380 nm.

Aanbrengen

Onze medewerkers hebben ervaring in het aanbrengen van glasfolies. De glasfolie wordt uitsluitend aangebracht als de temperatuur van de ondergrond tussen de 5 en 25 graden Celsius is. Na ongeveer één maand is de optimale hechting bereikt en is de film volkomen strakgetrokken.

Reinigen

De sterke polyesterfilm is goed bestand tegen reinigen. Het beste schoonmaakmiddel is schoon water met een scheut huishoudazijn. De beste gereedschappen: een schone spons en zeem. Pas op voor zandkorrels en oude verharde rubbertrekkers! Ook andere scherpe gereedschappen kunnen beschadigingen veroor zaken. Scherpe schoonmaakchemicaliën worden ontraden. 

Energie Investeringsaftrek voor Energie besparende HR glasfolie.

Profiteer ook direct van de EIA (Energie Investeringsaftrek). De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie.

 

Op zoek naar entreeborden, informatieborden of andere signing? Publistrada ontwerpt, produceert en monteert borden in metaal, hout, glas en nog veel meer.