Bewegwijzering

 

Bewegwijzering zowel binnen als buiten, zorgt ervoor dat bezoekers en gasten van bedrijven, kantoren, ziekenhuizen of andere publieke ruimtes, perfect begeleid worden van entree tot bestemming.

 

Bewegwijzering bestaat ten dele uit het definiëren van de juiste bewegwijzering en routing. Daarnaast bestaat bewegwijzering in de realisatie, uit diverse componenten en uitvoeringen. Hierbij kunt u denken aan entreeborden, verwijsborden, identificatieborden, overzichtsborden, informatieborden, aanwezigheidsborden en vluchtweg plattegronden.

 

Wij adviseren u graag met betrekking tot de routing, de bewegwijzering, de vormgeving, plaatsing, lay-out en uitvoering.

 

Uw bedrijf wordt professioneel vindbaar door onze duidelijke bewegwijzering. Bij aankomst van uw bedrijf zal de  verdere bewegwijzering ervoor zorgen dat uw gasten of bezoekers probleemloos hun bestemming kunnen vinden.

 

Samen met u kijken wij (vrijblijvend) naar mogelijkheden om de ervaring van uw bezoeker te optimaliseren en hun de weg te wijzen.