Autobelettering & car-wraps

Autobelettering is een van de meest effectieve manieren van reclame. Of u nu een enkel logo op uw auto wil, of een volledige car-wrap (gehele beplakking): Publistrada heeft de juiste technieken en vaardigheden in huis om uw auto (of machine) te beletteren. Autobeletteringen en car-wraps zijn weer-, wind- en UV-bestendig en beschermen uw auto tegen krassen en beschadigingen door middel van onze duurzame folie.

 

Of u nu interesse heeft in een kleine beplakking, of een volledige car-wrap: Publistrada geeft u graag  advies over de mogelijkheden die het beste bij uw wensen passen. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande button.

L'Ortye:

Gilde opleidingen

Sijben

Publistrada is sinds 1955 een expert op het gebied van autobelettering en car-wraps. Of u nu uw gehele auto wil wrappen, of een deel van uw auto wil bestickeren met reclame of uw logo, dan bent u bij ons aan het juiste adres in Limburg. Wij verzorgen bestickering en car-wraps voor autos, machines, vrachtwagens en bestelbussen, maar ook voor delen, zoals velgen, autodaken of spiegelkappen helpen wij u graag verder.