Stage lopen

Als je op zoek bent naar een stage die jouw carrière een vliegende start geeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Stap in de wereld van signmaking en het vormgeven van visuele communicatie.

Waarom kiezen voor een stage bij Publistrada?

1. Hands-on ervaring op doen
Wij geloven in leren door te doen. Als stagiair bij Publistrada kun je rekenen op praktische ervaring en de mogelijkheid om te werken aan echte projecten. Je krijgt inzicht in het hele signmakingsproces, van ontwerp tot installatie.

2. Ontwikkelen van creativiteit
Signmaking is een creatief proces. Onze stageprogramma's zullen je uitdagen om je creativiteit te verkennen en te ontwikkelen. Je zult werken met een scala aan programma's, materialen en technieken om unieke en opvallende signs te creëren.

3. Samenwerken met experts
Je zult werken met ervaren professionals die je zullen begeleiden en ondersteunen tijdens je stage. Ze delen graag hun kennis en expertise, zodat je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op door een mail te sturen naar:
linda.chiaradia@publistrada.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, evenement of start-up? Wij adviseren u graag.

Werken bij Publistrada?

Publistrada staat altijd open voor nieuw talent, neem daarom vrijblijvend contact met ons op en verstuur uw open sollicitatie via onderstaand formulier.