Duurzaamheid

Bij Publistrada doen we er alles aan om prachtige, opvallende visuals te creëren en tevens de planeet zo min mogelijk te schaden. Onze toewijding aan duurzaamheid is diepgeworteld in alles wat we doen.

Milieuvriendelijke materialen
Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd om de impact op het milieu te minimaliseren. We maken gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, zoals eco-vriendelijke inkten en duurzame folies. Dit helpt niet alleen om afval te verminderen, maar zorgt er ook voor dat uw signageprojecten milieuvriendelijk zijn.

Energie-efficiënte productie
Onze productieprocessen zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om energie te besparen en onze CO2-voetafdruk te minimaliseren. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw project met minimale impact op het milieu wordt gerealiseerd.

Lokaal en ethisch
We streven ernaar om zoveel mogelijk lokaal te sourcen en werken samen met leveranciers die dezelfde duurzame waarden delen. Door lokaal te kopen, verminderen we transportemissies en ondersteunen we de lokale economie.

Herbruikbaar en recyclebaar
Wij moedigen het hergebruik en recyclen van onze signage aan. Als u uw signage wilt updaten of vervangen, helpen we u graag bij het recyclen of hergebruiken van de oude materialen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, evenement of start-up? Wij adviseren u graag.

Werken bij Publistrada?

Publistrada staat altijd open voor nieuw talent, neem daarom vrijblijvend contact met ons op en verstuur uw open sollicitatie via onderstaand formulier.