Interieur

Ben je op zoek naar een partner die de volledige interieurstyling van je bedrijfspand op zich neemt en het sleutelklaar aflevert? Gebaseerd op jouw voorkeuren gaan wij aan de slag met een verrassend totaalontwerp. Zowel esthetiek als functionaliteit worden nauwgezet afgestemd. Denk hierbij aan op maat gemaakte elementen zoals receptiebalies, ontvangstbalies, scheidingswanden, presentatietafels of zelfs een groene wand. Zelfs de schilderwerken, vloeren en meubilair kunnen geïntegreerd worden in ons concept, en kunnen indien gewenst worden verzorgd of begeleid.

Jij wilt gemotiveerdere medewerkers?
Een belangrijk deel van onze dag brengen wij op ons werk door. In een fijne omgeving presteren mensen beter. Een aangename omgeving kan ook bijdragen aan gezondere mensen.Publistrada helpt jou graag bij het creëren van een werkomgeving waarmee jij je op de arbeidsmarkt kunt onderscheiden.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen en neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, evenement of start-up? Wij adviseren u graag.

Werken bij Publistrada?

Publistrada staat altijd open voor nieuw talent, neem daarom vrijblijvend contact met ons op en verstuur uw open sollicitatie via onderstaand formulier.